Welkom bij RJ Commerce

Per 1 januari 2022 zijn wij gestopt met
het produceren van op maat gemaakte stickers.
De standaard stickers in onze stickershop kunnen nog wel besteld worden.

Miniatuurreclame
RJ Commerce is een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van op maat gemaakte reclames voor de modelbouwwereld. In een oplage vanaf 1 tot …. stuks. Dit zijn geen decals of transfers maar echte stickers.
Grotendeels is de schaal 1:50 en 1:24, maar andere schalen zijn ook mogelijk. Of u nu machines bouwt voor de grond-, weg- en waterbouw, vliegtuigen of transport, wij kunnen de reclames voor uw voertuig realiseren. Maak uw miniatuur af met de juiste logo's en teksten.

Wij hebben werk en hobby gecombineerd in het bedrijf, dit vinden wij de perfecte combinatie. Enthousiasme, ervaring en liefde voor het vak (en onze hobby) vindt u terug in de kwaliteit en de uitvoering van de werkzaamheden. Bij bepaalde afmetingen zijn er wel beperkingen in leesbaarheid van teksten/logo's.

Materialen en kleuren
De reclames welke wij produceren worden gedrukt op flinterdunne folie. De kleuren zijn kleur echt. In het kleurenassortiment is heel veel mogelijk. Naast de standaard kleuren, kunnen wij ook wit, goud, zilver en chroom afdrukken.

Voordelen van stickers:
  • 

stickers zijn zo te monteren op het voertuig, geen gedoe met oplossen in water;

  • 

geen barstjes in je stickers;

  • 

de stickers hebben geen laklaag nodig, je kan het voertuig geheel afbouwen en als laatst de stickers erop monteren.

Special Paint op de cabines is vrijwel onmogelijk, op laadbakken zijn de mogelijkheden groter. Informeer naar de mogelijkheden.

Afhankelijk van de grootte kunnen wij ook gesneden folie in diverse kleuren voor u leveren. Denk hierbij aan reflectiestrepen, markeringen en biezen. Informeer naar de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen of een opmerking? Mail dan gerust, wij helpen u graag verder.
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld.

 

Website gemaakt door Promutec Automatisering